Logotipo de Matissos

Namasté

Llibre

Ens reunim a l’Associació de Veïns del barri de Can Peguera a Nou Barris que s’ha convertit també en la seu social de l’Associació. Ens deixen aquest local per escriure sobre temes que ens interessen i xerrar de les nostres inquietuts com a grup, per fer les Assemblees i les reunions de la Junta Directiva.

Hi ha el projecte de crear una escola de música dins de la xarxa de salut mental. Tenim l’experiència d’haver realitzat un taller de música que va finalitzar amb un concert de cloenda amb molt èxit. Ha estat una eïna d’inspiració que ens ha ajudat a tenir més vincles entre nosaltres.

Per altra banda la Lola Renau que és la Directora de la revista Art Social es va posar en contacte amb la Lourdes Saumell del Centre de Dia Pi i Molist amb la intenció de coneixens i establir una col.laboració. Així vam saber que havia sorgit el projecte de fer un llibre amb els dibuixos del grup AlterArte del Centre de Dia de Mataró i se’ns va proposar de fer-lo conjuntament també afegint-hi els nostres escrits. Tots serien font d’inspiració per uns i altres. Per això vam tenir una reunió amb AlterArte, per coneixer-los i intercanviar experiències. Actualment estem treballant en aquest projecte.

Si vols llegir les nostres obres fes clic aquí.